Urządzenia i Akcesoria
茶树菇排骨煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
姜 切片10 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉½ 茶匙
-
八角2 个
-
猪肋排 切大块(5厘米)500 克
-
水100 克
-
100 克 茶树菇, ,干的,水发后沥干,约250克新鲜茶树菇 新鲜的250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33.2 g
Kalorie
1901 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny