雪菜蒸鳕鱼

雪菜蒸鳕鱼

4.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 雪菜 水里浸泡15分钟,切末
    50 克
  • 切丝
    2 片
  • 鳕鱼排
    120 克
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.6 g
Kalorie 452 kJ / 108 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...