雪菜蒸鳕鱼
TM5 TM6

雪菜蒸鳕鱼

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 50 克 雪菜 ,水里浸泡15分钟,切末
  • 2 片 姜 ,切丝
  • 120 克 鳕鱼排
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
452 kJ / 108 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
0.4 g
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy