sous-vide慢煮羊排配薄荷柠檬汁

sous-vide慢煮羊排配薄荷柠檬汁

4.0 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份

Składniki

薄荷酱
  • 薄荷叶 只取叶子
    15 克
  • 新鲜香菜 切段
    15 克
  • 柠檬 只取黄色的皮和柠檬汁
    1 颗
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 特级初榨橄榄油
    60 克
羊肉
  • 羊排 约800-900克
    8 根
  • 新鲜迷迭香
    2 支
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粒
    10 粒
  • 特级初榨橄榄油
    2 汤匙
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1300 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 橄榄油 烹制用
    少许

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 626 mg
Białko 21 g
Kalorie 1816 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...