Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮羊排配薄荷柠檬汁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份
Składniki
薄荷酱
-
薄荷叶 只取叶子15 克
-
新鲜香菜 切段15 克
-
柠檬 只取黄色的皮和柠檬汁1 颗
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
特级初榨橄榄油60 克
羊肉
-
羊排 约800-900克8 根
-
新鲜迷迭香2 支
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粒10 粒
-
特级初榨橄榄油2 汤匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1300 克
-
柠檬汁30 克
-
橄榄油 烹制用少许
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
626 mg
Białko
21 g
Kalorie
1816 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慢煮美味
30 Przepisów
Chiny
Chiny