Urządzenia i Akcesoria
西芹白果炒鲍鱼片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
特级初榨橄榄油20 克
-
西芹 切片200 克
-
小鲍鱼 去除内脏,取肉切薄片6 个
-
熟白果50 克
-
红甜椒 切块50 克
-
生抽10 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.3 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny