Urządzenia i Akcesoria
韭菜虾仁馅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 罐
Składniki
-
虾仁500 克
-
盐1 茶匙
-
淀粉1 汤匙
-
麻油10 克
-
鸡粉2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖1 ½ 茶匙
-
韭菜 洗净沥干,切碎150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
58.3 g
Kalorie
2155 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花色馅心
12 Przepisów
Chiny
Chiny