韭菜虾仁馅

韭菜虾仁馅

4.6 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 罐

Składniki

  • 虾仁
    500 克
  • 1 茶匙
  • 淀粉
    1 汤匙
  • 麻油
    10 克
  • 鸡粉
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 1 ½ 茶匙
  • 韭菜 洗净沥干,切碎
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 58.3 g
Kalorie 2155 kJ / 515 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 35.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...