黄酒焖鱼

黄酒焖鱼

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 食油
    25 克
  • 新鲜姜 切片
    15 克
  • 黑胡椒粒
    5 粒
  • 青葱 切成4公分段
    3 小支
  • (1整尾鱼),去鳃去鳞并清除内脏 (参考贴士)
    600 克
  • 酱青
    15 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 黄酒
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 245 mg
Białko 38 g
Kalorie 1912 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...