Urządzenia i Akcesoria
番茄蛋包饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
蛋2 颗
-
牛奶50 克
-
盐¼ 茶匙
-
米 洗净沥干100 克
-
水1100 克
-
胡萝卜 切大块40 克
-
洋葱 切大块50 克
-
培根片 切小片100 克
-
油 (opcjonalnie)10 克
-
新鲜菠萝 切厚片70 克
-
番茄 切丁50 克
-
番茄酱50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.6 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
58.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny