番茄蛋包饭

番茄蛋包饭

4.3 23 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 2 颗
  • 牛奶
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 洗净沥干
    100 克
  • 1100 克
  • 胡萝卜 切大块
    40 克
  • 洋葱 切大块
    50 克
  • 培根片 切小片
    100 克
  • 油 (opcjonalnie)
    10 克
  • 新鲜菠萝 切厚片
    70 克
  • 番茄 切丁
    50 克
  • 番茄酱
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18.6 g
Kalorie 2113 kJ / 505 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 58.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...