水煮鱼

水煮鱼

3.5 18 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 人份

Składniki

  • 鱼排 切厚片,5毫米
    600 克
  • 料酒
    1 汤匙
  • ½ 茶匙
  • 30 克
  • 辣椒油
    20 克
  • 花椒
    2 汤匙
  • 辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱
    2 汤匙
  • 切片
    10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 干红辣椒 切段
    30 克
  • 1200 克
  • 新鲜黄豆芽
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16 g
Kalorie 720 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...