Urządzenia i Akcesoria
水煮鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 人份
Składniki
-
鱼排 切厚片,5毫米600 克
-
料酒1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
油30 克
-
辣椒油20 克
-
花椒2 汤匙
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱2 汤匙
-
姜 切片10 克
-
蒜头3 瓣
-
干红辣椒 切段30 克
-
水1200 克
-
新鲜黄豆芽200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16 g
Kalorie
720 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny