Urządzenia i Akcesoria
咸蛋黄蒸肉糜
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
咸蛋黄80 克
-
去皮五花肉 切块,2.5厘米,提前冷冻1小时200 克
-
姜1 片
-
料酒2 茶匙
-
生抽2 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
蛋2 颗
-
水500 克
-
葱 切葱花5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.8 g
Kalorie
2406 kJ /
575 kcal
Tłuszcz
53.7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny