咸蛋黄蒸肉糜

咸蛋黄蒸肉糜

3.3 12 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份

Składniki

  • 咸蛋黄
    80 克
  • 去皮五花肉 切块,2.5厘米,提前冷冻1小时
    200 克
  • 1 片
  • 料酒
    2 茶匙
  • 生抽
    2 茶匙
  • 老抽
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 2 颗
  • 500 克
  • 切葱花
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.8 g
Kalorie 2406 kJ / 575 kcal
Tłuszcz 53.7 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...