Urządzenia i Akcesoria
腐竹白果猪肚汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
葱 切段10 克
-
姜2 片
-
猪肚 洗净切条200 克
-
料酒1 茶匙
-
八角2 粒
-
花椒2 颗
-
熟白果 除去外皮80 克
-
腐竹5 根
-
新鲜黑木耳40 克
-
盐1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.8 g
Kalorie
777.2 kJ /
185.8 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny