Brandade de morue et persillade

Brandade de morue et persillade

4.8 257 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de pain rassis en cubes
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de persil frais
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
  • 300 g de morue dessalée "prête à l'emploi"
  • 200 g de lait
  • 50 g de crème liquide entière

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447 kcal / 1875 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...