Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain rassis, en cubes
- 1 gousse d'ail
- 15 g de persil frais
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en dés de 2 cm
- 300 g de morue dessalée "prête à l'emploi"
- 200 g de lait
- 50 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1875 kJ / 447 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5óra 30p
Mouclade charentaise
40 dk
Brandade de morue
24h 35min
Moules aux cocos de Paimpol
2 Std. 30 Min
Cassoulet de la mer
50 dk
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Brandade de haddock
50 dk
Bourride
1sa
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min