
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 6 figues sèches en petits dés
- 50 g de gruyère râpé
- 100 g de roquefort en dés d'1 cm
- 2 tranches de jambon cru en lanières
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 387 kcal / 1619 kJ
- Białko
- 14 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Węglowodany
- 32 g