Soupe de potiron au morbier

Soupe de potiron au morbier

4.0 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 1 échalote coupée en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 900 g de chair de potiron coupée en cubes de 2 cm
  • 200 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 20 g de fromage à pâte pressée non cuite, type morbier
  • 2 c. à soupe de graines de courge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 151 kcal / 624 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...