Soupe de potiron au morbier
TM5 TM6

Soupe de potiron au morbier

4.0 (74 oceny)

Składniki

  • 1 échalote, coupée en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 900 g de chair de potiron, coupée en cubes de 2 cm
  • 200 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 20 g de fromage à pâte pressée non cuite, type morbier
  • 2 c. à soupe de graines de courge

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
624 kJ / 151 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy