Urządzenia i Akcesoria
Thai green curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces4
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)2 stalks
-
makrut lime leaves3
-
shrimp paste to taste (see Tips)½ - 1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garlic cloves2
-
fish sauce to taste2 - 4 tsp
-
peanut oil plus extra if needed20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
1472.1 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1700.8 kJ /
406.5 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai red curry paste
15 min
Thai red curry paste
10 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Tandoori paste
5 min
Madras curry powder
15 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Curry laksa
45 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Sambal oelek
20 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Thai green chicken curry
30 min