Urządzenia i Akcesoria
Natural yoghurt (Varoma method)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions
Składniki
-
natural yoghurt (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
caster sugar (optional)30 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67.7 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
561.7 kJ /
133.7 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cooked mayonnaise
5 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Homemade Custard
15 min
Fruity dream
10 min