Urządzenia i Akcesoria
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
Sweet and sour sauce
-
white sugar60 g
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tomato sauce1 tbsp
-
pineapple juice100 g
-
cornflour1 tsp
Spring rolls
-
cabbage cut in pieces200 g
-
fresh coriander to taste (optional)3 - 5 sprigs
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
dried shiitake mushroom cut into slices20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut in pieces150 g
-
canned water chestnuts cut into halves12
-
carrot cut into pieces150 g
-
sesame oil50 g
-
pork mince100 g
-
peeled raw prawns deveined and roughly chopped100 g
-
soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
cornflour2 tsp
-
spring roll pastry sheets (see Tips)20
-
water for sealing
-
oil for frying
-
egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
289.3 mg
Białko
4 g
Kalorie
439.7 kJ /
104.7 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Chicken stock paste
45 min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 godz. 15 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 godz. 55 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Fragrant pipis
30 min
Prawn wontons
2 godz.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min