
Urządzenia i Akcesoria
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pieces
Składniki
Sweet and sour sauce
-
white sugar60 g
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tomato sauce1 tbsp
-
pineapple juice100 g
-
cornflour1 tsp
Spring rolls
-
cabbage cut in pieces200 g
-
fresh coriander to taste (optional)3 - 5 sprigs
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
dried shiitake mushroom cut into slices20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut in pieces150 g
-
canned water chestnuts cut into halves12
-
carrot cut into pieces150 g
-
sesame oil50 g
-
pork mince100 g
-
peeled raw prawns deveined and roughly chopped100 g
-
soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
cornflour2 tsp
-
spring roll pastry sheets (see Tips)20
-
water for sealing
-
oil for frying
-
egg beaten1
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
104.7 kcal /
439.7 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
6.2 g
Węglowodany
7.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
289.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia