Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet and sour sauce
- 60 g white sugar
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp tomato sauce
- 100 g pineapple juice
- 1 tsp cornflour
Spring rolls
- 200 g cabbage, cut in pieces
- 3 - 5 sprigs fresh coriander, to taste (optional)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 20 g dried shiitake mushroom, cut into slices
- 150 g spring onions/shallots, trimmed and cut in pieces
- 12 canned water chestnuts, cut into halves
- 150 g carrot, cut into pieces
- 50 g sesame oil
- 100 g pork mince
- 100 g peeled raw prawns, deveined and roughly chopped
- 2 tbsp soy sauce
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tsp cornflour
- 20 spring roll pastry sheets (see Tips)
- water, for sealing
- oil, for frying
- 1 egg, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 439.7 kJ / 104.7 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 289.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wonton soup
1j
Chilli lime sauce
5 min
Lime meringue tartlets
2h 40 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1j
Pork and prawn dumplings
55 Min
Caramelised onion jam gravy
2j 5 menit
Chilli and apple jelly
4h 15 min
Prawn wontons
2j
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Cha gio (spring rolls)
55 Min