![Pork gyoza with soy dipping sauce Pork gyoza with soy dipping sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97129D75-6C3F-4106-BE7C-EC25F4C9B094/Derivates/3F64CCFE-E19A-48F9-8DA4-A9721D2F23FB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 93.1 mg
Alternatywne przepisy
Wonton soup
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Okonomiyaki
30min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Wonton wrappers
55min
Pork and prawn dumplings
55min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Gyoza meatballs
35min
Prawn wontons
2h