Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion or red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Browned Onions (200 g)
25 min
Bacon with chicken strips
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Mirepoix
15 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed onions (200-300 g)
10min