Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cuisses de canard confites
- 2 oignons coupés en quatre
- 2 c. à café de cassonade
- 1 cube de bouillon de volaille émietté
- 800 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés d'1 cm
- 400 g d'eau
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner aux herbes, type Boursin®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2177 kJ / 520 kcal
- Białko
- 69 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1h 15 min
Effiloché de canard en parmentier
55min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Tomates farcies à l'ancienne
1h 25min
Croziflette
1h 25min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Filet mignon au cidre
35 Min
Tartiflette
1h 15 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Rougail saucisse
50min