Wersje kompatybilne
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 brins de romarin frais
- 700 g de filet mignon de porc
- 800 g d'eau
- 800 g de pommes de terre farineuses
- 80 g d'huile d'olive fruitée
- sel
- poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2311 kJ / 548 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Sauté de porc au curry
1h
Filet mignon au cidre
35 min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 godz. 20 min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Rôti de veau et haricots verts
1h
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h