Wersje kompatybilne
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 brins de romarin frais
- 700 g de filet mignon de porc
- 800 g d'eau
- 800 g de pommes de terre farineuses
- 80 g d'huile d'olive fruitée
- sel
- poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2311 kJ / 548 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1h 20min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Papillotes de lieu noir
45min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 Std.
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 Std.
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min