
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 poivrons rouges coupés en deux
- 2 poivrons jaunes coupés en deux
- farine de blé pour le moule et le plan de travail
- beurre pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- 1 chorizo coupé en rondelles
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 490.6 kcal / 2043.1 kJ
- Białko
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Węglowodany
- 30.1 g
- Błonnik
- 2.8 g