Poulet au citron, olives et boulgour

Poulet au citron, olives et boulgour

4.0 858 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de boulgour fin
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g d'eau tiède
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de poule
  • 1 c. à soupe rase de ras el-hanout
  • 450 g d'eau
  • 100 g d'eau tiède
  • 2 oignons pelés et coupés en quatre
  • 500 g de poulet émincé
  • ½ citron confit au sel marocain en dés
  • 70 g d'olives vertes

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 313 kcal / 1315 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...