Poulet au citron, olives et boulgour

Poulet au citron, olives et boulgour

4.0 851 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de boulgour fin
    250 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'eau tiède
    100 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de bouillon de poule
    1 cube
  • de ras el-hanout
    1 c. à soupe rase
  • d'eau
    450 g
  • d'eau tiède
    100 g
  • oignons pelés et coupés en quatre
    2
  • de poulet émincé
    500 g
  • citron confit au sel marocain en dés
    ½
  • d'olives vertes
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 313 kcal / 1315 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...