Gratin de coquillettes au poireau

Gratin de coquillettes au poireau

4.4 538 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 500 g de poireaux coupés en tronçons
  • 30 g de beurre
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type coquillettes
  • 1 c. à café de sel
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g d'emmental râpé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 209.3 kcal / 873.2 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 13.3 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...