Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de pâtes sèches, type alphabet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 145.2 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Soupe de pâtes
35min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Soupe façon couscous
40 min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Patoto petits pois jambon
30 min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35min
Soupe de courgettes, fromage et pâtes alphabet
40 min
Soupe de tomates au poulet et aux pâtes
50min
Crème de carotte
30 min