Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de pâtes sèches, type alphabet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 614 kJ / 145.2 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Gratin de pâtes
25 Min
Gratin gourmand de macaroni
50 Min
Soupe façon couscous
40min
Coquillettes express
15 Min
Soupe de pâtes
35min
Soupe de tomates au poulet et aux pâtes
50 Min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 Min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 Min
Nouilles sauce verte et rose
20min
Crème de carotte
30 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 Min