Filet mignon Douanier Rousseau

Filet mignon Douanier Rousseau

4.7 112 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de beurre
  • 600 g de filet mignon de porc coupé en tranches (3 cm env.) (1 gros filet mignon)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g d'eau
  • 250 g d'alcool de poire type poiré
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 c. à café de moutarde
  • 200 g de fromage type Port-Salut®, coupé en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 624.8 mg
Białko 48.3 g
Kalorie 2446.5 kJ / 588 kcal
Tłuszcz 40.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...