Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de cerneaux de noix
- 30 g d'échalotes
- 150 g de pommes, coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'endives, émincées
- 300 g de gésiers de canard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1532.8 kJ / 367.8 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de mortadelle et concombre
10 dk
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 dk
Salade strasbourgeoise
1sa
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 dk
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 Min
Salade au bacon et à la pomme
20 Min
Hareng mariné et radis roses
1 Std. 15 Min
Salade de farfalle à la grecque
25 dk
Salade d'hiver
35 Min
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40 dk
Salade de pâtes au chorizo
35 Min
Salade de pâtes italienne
35 Min