Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

3.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
  • 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de vin blanc
  • 800 g de saint-pierre (4 filets)
  • 1 filet d'huile parfumée à la truffe
  • fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de mascarpone
  • 10 g de truffe fraîche (opcjonalnie) émincée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 598.2 kcal / 2500 kJ
Białko 42.5 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...