Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 beau melon de Cavaillon ou 2 petits (soit 600 g de chair) en morceaux
- 1 petit piment vert frais doux, et un peu pour la finition
- 9 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 250 g de lait de coco
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe de baies roses, concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10 min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 godz. 15 min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 godz. 10 min
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Guacamole en trois versions
10 min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Tartinade de petits pois aux amandes
20min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Soupe de fraise à la menthe
15 Min