Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chou-fleur, en fleurettes
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g de carotte, en morceaux
- 150 g de brocoli, en fleurettes
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 30 g de noisettes
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Terrine de poissons aux légumes
6h 30 min
Taboulé de chou-fleur, tomates et grenade aux herbes
45 min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40 min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1 Std. 10 Min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Salade de betterave et halloumi
15min
Houmous de chou-fleur
35min
Tartinade poivron-pomme
25 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30 min
Houmous de carotte
25 min
Taboulé de chou-fleur
25 min