![Mousse alle albicocche e formaggio Mousse alle albicocche e formaggio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c06f48df-1dc5-44c9-a14f-baca97f948d5/Derivates/d99be75b-6f7c-45ea-ba35-70fc02c28b2d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g di zucchero
- 100 g di albicocche mature, private del nocciolo
- ½ cucchiaino di succo di limone
- 150 g di formaggio fresco spalmabile
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 674 kJ / 161 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Composta fantasia (10-12 mesi)
10 min
Pappa di mela, datteri e banana
10 min
Pancotto con merluzzo e pomodoro
45 Min
Ghiaccioli cremosi kiwi e banana
9h 30 min
Pappa di yogurt e frutta
10 min
Pappa di riso con manzo
30 min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5h 50min
Passato di zucchine all'uovo (10-12 mesi)
25 Min
Ghiaccioli cremosi panna e cioccolato
8h 20 min
Pappa vegetale
30 min
Ghiacciolo bicolore fragola e banana
8h
Frullato pera e banana (5-6 mesi)
10 min