Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto

Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto

3.2 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di carne di coniglio in pezzi i bocconcini
    800 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di curcuma in polvere
    1 cucchiaino
  • di brodo di carne o vegetale
    350 g
  • di amido di mais (maizena)
    20 g
  • cipollotti a pezzi
    2
  • di patate a pezzi
    700 g
  • di acqua
    100 g
  • di latte
    200 g
  • di panna, qualsiasi tipo
    20 g
  • di granella di nocciole
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 563 kcal / 2356 kJ
Białko 34.7 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...