Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Białko
- 56.1 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Risotto pere e Taleggio
40min
Polenta taragna
1h 15 min.
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.