Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di carne di manzo, tipo cappello di prete
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 120 g di spumante brut
- 600 g di brodo vegetale + q.b.
- 3 mele Golden o renette
- chicchi di melagrana, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Białko
- 56.1 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lonza alla salvia
1sa 10 dk
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Vitello tonnato
24h 45min
Cotechino in crema di lenticchie
1 godz.
Vitello tonnato
25h 30min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Lonza alla senape
1 godz. 5 min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h