Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa di zucca
- 40 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Timballini di riso venere
- 300 g di riso Venere
- 400 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1óra
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 godz.
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Pretzel di farro e saraceno
40 Min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Tortini di quinoa
1óra
Mousse di prosciutto iberico
10p
Bignè al salmone
1h 50min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 godz.