
Urządzenia i Akcesoria
Riso al curry gamberi e verdure
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di riso a chicco tondo200 g
-
di acqua1200 g
-
di curry in polvere15 g
-
di piselli surgelati50 g
-
di carote a pezzettini (1 cm)150 g
-
uova, medie (circa 60 g) leggermente sbattute2
-
di cipolla a metà70 g
-
di olio1 cucchiaio
-
di gamberi crudi sgusciati100 g
-
di ananas fresco a pezzi30 g
-
di vino di riso½ cucchiaino
-
di salsa di pesce2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
288 kcal /
1204 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Cina
10 Przepisów
Włochy
Włochy