Urządzenia i Akcesoria
Masło daktylowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
100 g masła pokrojonego na kawałki
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.6 g
Kalorie
1812.9 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
37.7 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 godz. 10 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Krem czekoladowy z awokado
5 min
Mleko marcepanowo-makowe
20 min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Placki z masy migdałowej po produkcji domowego napoju migdałowego
30 min
Krem z niesolonych orzeszków ziemnych
5 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Gorąca czekolada bez laktozy
15 min
Gorąca czekolada z kawą
15 min
Masło orzechowe
5 min