
Urządzenia i Akcesoria
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 słoik
Składniki
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
woda wrząca, ilość do namoczenia daktyli
-
50 g orzechów laskowych, blanszowanych (patrz wskazówka)
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
1 awokado dojrzałe, pokrojone na kawałki
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1381.5 kcal /
5780.2 kJ
Białko
18.9 g
Tłuszcz
91 g
Węglowodany
139.6 g
Błonnik
31.1 g
Tłuszcz nasycony
29.5 g
Sód
29.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska