Urządzenia i Akcesoria
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 słoik
Składniki
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
woda wrząca, ilość do namoczenia daktyli
-
50 g orzechów laskowych, (patrz wskazówka)50 g orzechów laskowych, blanszowanych (patrz wskazówka)
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
1 awokado dojrzałe, pokrojone na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
29.4 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
5780.2 kJ /
1381.5 kcal
Tłuszcz
91 g
Błonnik
31.1 g
Tłuszcz nasycony
29.5 g
Węglowodany
139.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 h 45 min
Jaglane batony z migdałami
4 h 20 min
Placki z masy migdałowej po produkcji domowego napoju migdałowego
30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Krem czekoladowy z awokado
5 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 h
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 h 10 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 h 30 min
Brownie fasolowo-gryczane
1 h