Fondue z masła orzechowego z owocami
TM6 TM5

Fondue z masła orzechowego z owocami

4.8 (19 ocen)

Składniki

  • 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 200 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
  • 2 łyżeczki masła
  • 200 g mleka
  • banany, pokrojone, do podania
    lub jabłka, zielone, pokrojone, do podania

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1098.9 kJ / 262.6 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
1.7 g
Sód
22.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy