
Urządzenia i Akcesoria
Fondue z masła orzechowego z owocami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
200 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżeczki masła
-
200 g mleka
-
banany pokrojone, do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
262.6 kcal /
1098.9 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
22.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kokosowy napój z orzechów nerkowca
25 min
Orzechowe złote mleko
15 min
Smoothie bananowe z ziarnami kakaowca
5 min
Koktajl mleczny orzechowo-czekoladowy
10 min
Lniane smoothie i czekoladowe ciasteczka
9 godz.
Koktajl mleczny o smaku solonego karmelu
20 min
Kokosowe lassi
5 min
Milkshake pomarańczowo-bananowy
20 min
Koktajl bananowy z masłem orzechowym
10 min
Koktajl mleczny z masłem orzechowym
15 min
Koktajl bananowy z twarogiem
5 min
Koktajl mleczny banana split
30 min