
Urządzenia i Akcesoria
Placki z masy migdałowej po produkcji domowego napoju migdałowego
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
14 sztuk
Składniki
Napój migdałowy
-
migdałów, blanszowanych150 g
-
wody mineralnej, niegazowanej1000 g
Placki
-
napoju migdałowego30 g
-
jajka2
-
banana, dojrzałego pokrojonego na kawałki120 g
-
mąki pszennej60 g
-
proszku do pieczenia½ łyżeczki
-
olej rzepakowy do smażenia
-
owoce jagodowe, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
117 kcal /
491 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
67 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Napój migdałowy
10 min
Trufle kakaowe z pulpą migdałową
30 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Kuleczki kokosowo-truskawkowe bez cukru
1 godz.
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 godz. 10 min
Zdrowe kulki kakaowe
1 godz. 20 min
Bananowe kulki mocy
20 min
Domowe płatki śniadaniowe
40 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Naleśniki na mleku kokosowym (bez cukru)
1 godz. 45 min