![Spinach and ricotta patties with tomato sauce Spinach and ricotta patties with tomato sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE84BC0D-0AB5-4BD4-A51A-49FAF20EC776/Derivates/864CBB73-4C50-47C1-B8BB-57332DAFDB75.jpg)
Wersje kompatybilne
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spinach patties
- olive oil, for greasing
- 90 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 250 g ricotta, drained
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 90 g plain flour
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3211 kJ / 767.5 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 58.3 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.1 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 964.2 mg
Alternatywne przepisy
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Mushroom stroganoff
20 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Mashed pea and corn slice
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min