Urządzenia i Akcesoria
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Spinach patties
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)90 g
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)1 - 2 pieces
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
ricotta drained250 g
-
sea salt1 pinch
-
ground nutmeg to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
plain flour90 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried oregano1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
964.2 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
3211 kJ /
767.5 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Węglowodany
58.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min