Urządzenia i Akcesoria
Mushroom ragu with polenta toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Polenta toast
-
oil for greasing
-
water750 g
-
fine polenta (see Tips)150 g
-
dried thyme¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Mushroom ragu
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
fresh mixed mushrooms cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pouring (whipping) cream5 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into small pieces, for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
9.1 g
Kalorie
1159 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Broccoli soup with sage oil
30 min