![Mushroom ragu with polenta toast Mushroom ragu with polenta toast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3d1a3ecf-9bf2-479f-8a94-9adfd81a5304/Derivates/836c534a-c28c-4208-90de-55f896d0ed97.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Polenta zucchini slice
2h 10min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Risotto verde
45 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Soba noodle and tofu salad
35 min
Beetroot risotto
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min