Porri in crema delicata

Porri in crema delicata

4.2 117 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di porri solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di Gorgonzola a pezzi
    100 g
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    50 g
  • di panna fresca liquida
    40 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 256 kcal / 1071 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...