Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolla a listarelle sottili
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cubetti di pancetta dolce
- 200 g di zucchine a bastoncino (0.5 cm)
- 6 nidi di tagliatelle secche
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 150 g di yogurt bianco naturale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 62.7 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maltagliati in crema di carote e speck
40 min.
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 min.
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min.
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min.
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min.
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min.
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min.
Pasta feta e pomodorini
30min