Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
TM5

Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi

4.1 (28 ocen)

Składniki

  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 10 g di nocciole sgusciate
  • 50 g di anacardi non salati
  • ½ spicchio di aglio
  • 50 g di spinaci baby freschi, lavati
  • 75 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
    lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di pasta secca tipo penne

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2347 kJ / 561 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
67.2 g
Tłuszcz
28.4 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy