Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 limoni, preferibilmente biologici, a fette
- 4 petti di pollo (150 g l'uno)
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 500 g di asparagi verdi
- 500 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min