
Urządzenia i Akcesoria
Uova alla piemontese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
80 g di cipolla in quarti
-
50 g di pancetta a cubetti
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
300 g di peperoni a tocchetti (2x2 cm circa)
-
250 g di passata di pomodoro
-
1 pizzico di sale + q.b.
-
1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
-
4 uova
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
245 kcal /
1025 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasqua italiana
12 Przepisów
Włochy
Włochy