Huîtres chaudes, crème à l'échalote
TM5 TM31 TM6

Huîtres chaudes, crème à l'échalote

4.7 (34 oceny)

Składniki

  • 150 g d'eau
  • 12 huîtres
  • 500 g de gros sel
  • 90 g d'échalotes, coupées en deux
  • 15 g de beurre
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
  • 1 pincée de poivre de Cayenne moulu

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
1588 kJ / 384 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
32 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy