![Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21FDCE14-8B3B-44CB-92E7-8D4FDE6270B6/Derivates/c56b870a-9ed4-460f-8db3-da3c24d7f7ce.jpg)
Wersje kompatybilne
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
- ¼ tsp salt, plus extra for sprinkling
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 2 tsp tomato paste
- 1 - 2 dashes Tabasco® sauce
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch sugar
- 300 g tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 4 slices toast
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.1 kJ / 492.9 kcal
- Białko
- 20.8 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 7.8 g
Alternatywne przepisy
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Tofu scramble
25min