Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.8 g
Kalorie
2070.1 kJ /
492.9 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet cashew stir-fry
30 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.