Urządzenia i Akcesoria
Grain salad lettuce cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
peeled raw prawns10
-
olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
813.1 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
1716 kJ /
408.5 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot gnocchi with zucchini cream
1sa 15 dk
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 dk
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 dk
Vegetarian quiche
1sa 55 dk
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 dk
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 dk
Savoury tofu quiche
1sa 30 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Spring greens with grapefruit
30 dk
Pumpkin and tempeh bobotie
1sa 5 dk
Courgette strudel
1sa 20 dk
Spring frittata
1sa 15 dk