Urządzenia i Akcesoria
Grain salad lettuce cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
peeled raw prawns10
-
olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
813.1 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
1716 kJ /
408.5 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and coriander soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Israeli couscous salad
1 godz.
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Eggplant with burghul
55 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Spring greens with grapefruit
30 min