Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into pieces (approx. 3 cm)2
-
carrots cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
apples cored and cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
sauerkraut (see Tips)600 g
-
orange juice only (optional)1
-
grapeseed oil2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chia seeds (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1296.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
604 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado dressing
10 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Cucumber soup
25 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Coconut coffee crunch
24 godz. 20 min
Fennel, date and nut bread
1 godz. 15 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min