Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulghur wheatmillet250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
brown onions cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter30 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom quinotto
30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min